جمعه , اکتبر 18 2019
صفحه اصلی / قند / مشاوره فروش راه اندازی کارگاه تولید قند

مشاوره فروش راه اندازی کارگاه تولید قند

مشاوره فروش راه اندازی کارگاه تولید قند شکسته.

آیا احداث خط تولید قند پرسی صرفه اقتصادی دارد؟

قند شکسته تولید شده را کجا بفروشم؟

به چه میزان سرمایه برای نیاز دارم

احداث کارگاه تولید قند

افراد بسیاری تماس می گیرند و خواهان مشاوره برای راه اندازی یک کارگاه تولیدی هستند. سوالاتی که همه می پرسند این است: آیا می توان از این راه به درآمد رسید؟ آیا صرفه اقتصادی دارد؟ می خواهم در خانه خودم قند کله را خرد کنم و بفروش برسانم، نمیدانم از کجا شروع کنم. به اتفاق چندی از دوستان سرمایه ای ۱۵۰ میلیونی جور کرده ایم و با توجه به تحصیلاتم که در حوزه مواد غذایی است می خواهم یک کارگاه تولید قند پرسی راه اندازی کنم، ولی نمی دانم کار درستی است یا نه. میخواهم یک دستگاه قند شکن خانگی بخرم و قند کله را شکسته ، بسته بندی و بفروش برسانم اما خاکه قند زیادی ایجاد می شود، با این وضعیت چکار کنم؟

سرمایه مورد نیاز برای کارگاه خانگی

مسلما هر کار و فعالیتی نیازمند سرمایه و اندوخته اولیه متناسب به خود است و به اندازه وسعت و بزرگی هر فعالیتی میزان سرمایه نیز متغیر است. اگر در اندیشه خرید دستگاه قندشکن خانگی هستید و یا اگر می خواهید کارخانه و خط تولید قند کله پرسی و قند شکسته راه اندازی کنید، قبل از اینکه کاری انجام دهید، دست نگه دارید و توصیه های ما را که در این فایل گنجانده شده است را جدی بگیرید و در صورتی که آنها را عملی کنید می توانید موفقیت خود را در این کار تضمین کنید. برای خرید دستگاه قند شکن خانگی حدود ۴ تا ۶ میلیون تومان و فضای کار حدود ۵۰ متر نیاز دارید. نیروی کار کمی نیاز دارید و می توانید از اعضای خانواده کمک بگیرید. برای فروش آن نیز راهکارهای خلاقانه ای وجود دارد که در فایل زیر بعد از دانلود آن می توانید مطالعه کنید.

چه نوع قندی مناسب کارگاه خانگی و قندشکن خانگی است؟

قند کله یا قند کلوخ کدام مناسب تر است؟

قند مرغوب را از کجا تهیه کنم؟

آیا باید برند داشته باشم؟

میزان سرمایه برای خط تولید کله قند پرسی

اگر سرمایه ای حدود 200 تا 250 میلیون تومان به همراه مکان فیزیکی مناسب دارید می توانید شروع بکار کنید، البته بعد از تدارک راهکارهای لازم برای اطمینان از تحقق اهداف بزرگی که در سر دارید. راه اندازی خط تولید قند پرسی هزینه و زمانبر است و ریسک بالاتری نسبت به کارگاه خانگی دارد و البته سود بالاتری هم دارد. بازار فروش برای محصولات شما کجاست؟ چگونه می توان رقابت کرد؟ یک محصول مشتری پسند چه خصوصیاتی دارد؟

مواد اولیه (شکر سفید) مرغوب را از چه منبعی تهیه کنم؟

چه نوع شکری مناسب این کار است؟

ملزومات راه اندازی یک خط تولید چیستند؟

راهنمای کارگاه تولید قند خانگی

طرح توجیهی ساخت کارخانه قند


درباره علی حاجی پور

پخش عمده انواع قند قهوه ای، شکر قهوه ای، نبات قهوه ای، شکر سرخ، شکرپنیر قهوه ای از شکر نیشکر خوزستان

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

10 + 13 =

1
سلام
برای دریافت قیمت ها در واتساپ روی دکمه زیر کلیک کنید.
Powered by