قندقند شکستهقند کلهقند کلوخهماشین آلات قند شکن

مشاوره فروش راه اندازی کارگاه تولید قند

مشاوره فروش راه اندازی کارگاه تولید قند شکسته. مشاوره فروش راه اندازی کارگاه تولید قند

آیا احداث خط تولید قند پرسی صرفه اقتصادی دارد؟

قند شکسته تولید شده را کجا بفروشم؟

به چه میزان سرمایه برای نیاز دارم

احداث کارگاه تولید قند

افراد بسیاری تماس می گیرند و خواهان مشاوره برای راه اندازی یک کارگاه تولیدی هستند. سوالاتی که همه می پرسند این است: آیا می توان از این راه به درآمد رسید؟ آیا صرفه اقتصادی دارد؟ می خواهم در خانه خودم قند کله را خرد کنم و بفروش برسانم، نمیدانم از کجا شروع کنم. به اتفاق چندی از دوستان سرمایه ای ۱۵۰ میلیونی جور کرده ایم و با توجه به تحصیلاتم که در حوزه مواد غذایی است می خواهم یک کارگاه تولید قند پرسی راه اندازی کنم، ولی نمی دانم کار درستی است یا نه. میخواهم یک دستگاه قند شکن خانگی بخرم و قند کله را شکسته ، بسته بندی و بفروش برسانم اما خاکه قند زیادی ایجاد می شود، با این وضعیت چکار کنم؟

سرمایه مورد نیاز برای کارگاه خانگی

مسلما هر کار و فعالیتی نیازمند سرمایه و اندوخته اولیه متناسب به خود است و به اندازه وسعت و بزرگی هر فعالیتی میزان سرمایه نیز متغیر است. اگر در اندیشه خرید دستگاه قندشکن خانگی هستید و یا اگر می خواهید کارخانه و خط تولید قند کله پرسی و قند شکسته راه اندازی کنید، قبل از اینکه کاری انجام دهید، دست نگه دارید و توصیه های ما را که در این فایل گنجانده شده است را جدی بگیرید و در صورتی که آنها را عملی کنید می توانید موفقیت خود را در این کار تضمین کنید. برای خرید دستگاه قند شکن خانگی حدود ۴ تا ۶ میلیون تومان و فضای کار حدود ۵۰ متر نیاز دارید. نیروی کار کمی نیاز دارید و می توانید از اعضای خانواده کمک بگیرید. برای فروش آن نیز راهکارهای خلاقانه ای وجود دارد که در فایل زیر بعد از دانلود آن می توانید مطالعه کنید.

چه نوع قندی مناسب کارگاه خانگی و قندشکن خانگی است؟

قند کله یا قند کلوخ کدام مناسب تر است؟

قند مرغوب را از کجا تهیه کنم؟

آیا باید برند داشته باشم؟

میزان سرمایه برای خط تولید کله قند پرسی

اگر سرمایه ای حدود ۱۳۰ تا ۱۵۰ میلیون تومان به همراه مکان فیزیکی مناسب دارید می توانید شروع بکار کنید، البته بعد از تدارک راهکارهای لازم برای اطمینان از تحقق اهداف بزرگی که در سر دارید. راه اندازی خط تولید قند پرسی هزینه و زمانبر است و ریسک بالاتری نسبت به کارگاه خانگی دارد و البته سود بالاتری هم دارد. بازار فروش برای محصولات شما کجاست؟ چگونه می توان رقابت کرد؟ یک محصول مشتری پسند چه خصوصیاتی دارد؟

مواد اولیه (شکر سفید) مرغوب را از چه منبعی تهیه کنم؟

چه نوع شکری مناسب این کار است؟

ملزومات راه اندازی یک خط تولید چیستند؟

برای مشاوره فروش راه اندازی کارگاه تولید قند فایل زیر را می توانید خریداری کنید. پس از پرداخت وجه فایل قابل دانلود می باشد.

پاسخ به تمامی این سوالات همراه با توصیه های عملی قبل و بعد از شروع کار را در فایل زیر می توانید مطالعه بفرمایید.

بعد از دانلود فایل فوق درصورتی که نیاز به راهنمایی بیشتر بود می توانید با ما در ارتباط باشید.


عرضه کننده:
علی حاجی پور
تلفن تماس:
۰۹۱۶۹۹۸۹۵۳۴
۰۹۳۸۷۸۰۲۱۱۰
ایمیل:

persian.sugarmarket@gmail.com

کانال تلگرام: t.me/sugarmarket
پاسخگویی ۸ صبح تا ۸ شب
قیمتها در کانال تلگرام درج شده اند،لطفاً فقط برای خرید و ثبت سفارش تماس بگیرید
برچسب ها
یک قدم تا کارآفرینی

علی حاجی پور

ساکن خوزستان، شهرستان شوشتر تحصیلات: لیسانس مدیریت صنعتی، فوق لیسانس مدیریت اجرایی(EMBA) گواهینامه مدیریت استراتژیک از دانشگاه تهران گواهینامه مدیریتی از موسسه آموزش عالی بهار

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن