شکرشکر سفیدشکر فلهشکر قهوه ایهمه محصولات

قیمت شکر عمده سفید و قهوه ای زیر نرخ بازار

قیمت شکر عمده سفید و قهوه ای زیر نرخ بازار به فروش می رسد.قیمت شکر عمده سفید و قهوه ای زیر نرخ بازار

قیمت شکر عمده زیر نرخ بازار

شکر را گران نخرید.

خاصیت شکر چیست؟

میزان مصرف شکر چگونه باید باشد؟

شکر و دندان و پوسیدگی چه رابطه ای باهم دارند؟

نرخ شکر در بازار

همانطور که می دانید شکر همیشه قیمتی همراه با شوک داشته است و خیلی ها را ثروتمند و خیلی ها را به زمین گرم نشاند. به دلیل میزان مصرف شکر در ایران، فروش شکر یکی از پرسودترین شغل ها برای عده ای معدود شده است و البته برای خیلی ها هم منبع روزی حلال می باشد. واردات و قاچاق این کالا باعث صدمه دیدن بسیاری از کارخانجات شده است و بسیاری از شرکتهای تولیدی داخلی برای فروش شکر خود دچار مشکل هستند. بازار شیرین ایران به عنوان یک مجموعه طرفدار قشر عدالت و برابری در بازار فعالیت می کند و تمام سعی خود را برای ارائه و فروش شکر زیر نرخ بازار می کند.

خواص شکر چیست ؟

شکر به عنوان یکی از عناصر اصلی در تهیه فرآورده های قنادی و دسرها کاربرد داشته و برای شیرین کردن ماده غذایی استفاده می‌شود، منشأ گیاهی دارد و در واقع از نیشکر و یا چغندر قند به دست می‌آید. از زمانی که محصولات شکر گسترده شد، مصرف آن به میزان ۲۰ درصد افزایش یافته است. در رستوران‌ها و مجالس انواع نوشیدنی‌های شیرین، بستنی، شیرینی و شکلات سرو شده که در آن‌ها استفاده چشمگیر از شکر محسوس است. شکر قهوه ای جایگزین مناسبی برای شکر سفید است چون مضرات شکر سفید را ندارد و دارای مواد معدنی ارگانیک می باشد.

شکر و پوسیدگی دندان

دندان‌پزشکان معمولاً در مورد آثار مصرف کربوهیدرات‌ها به خصوص قندهای ساده بر دندان، به بیماران خود هشدار می‌دهند. دریافت کربوهیدرات‌ها با پوسیدگی دندان‌ها و ایجاد حفره‌های دندانی رابطه مستقیم دارد. البته نشاسته و سایر کربوهیدرات‌های کمپلکس (پیچیده) به دلیل این که در دهان تخمیر نمی‌شوند زیان کمتری دارند ولی شکر و غذاهای غنی از آن (مثل تافی، آب نبات، کارامل…) وقتی به سطح دندان می‌چسبند، منبع غذایی باکتری‌هایی که در حفره‌های سطح دندان اجتماع کرده‌اند را فراهم می‌کنند و سپس دکستران ۶ تولید می‌کنند که توسط باکتری‌های دیگر به ماده‌ای اسیدی تبدیل می‌شود که مینای دندان و ساختار زیرین آن را تخریب می‌کند، در نتیجه خطر پوسیدگی زیاد می‌شود. رعایت بهداشت دندان‌ها، فلوئوریده کردن آب و استفاده از پاک کننده‌ها، به ویژه بین وعده‌های غذایی مثل سیب و هویج از پوسیدگی دندان جلوگیری می‌کند.

چه میزان شکر مصرف کنیم؟

بر اساس نظریه سازمان غذا و داروی آمریکا، مصرف شکر به ۶ قاشق مرباخوری در روز باید محدود شود. یعنی حدود ۶ تا ۱۰ درصد کالری به شکر و مواد حاوی آن اختصاص یابد. اگر میزان انرژی ۱۶۰۰ کالری است تا ۶ پیمانه ۵ گرمی و اگر ۲۲۰۰ کالری است تا ۱۲ پیمانه ۵ گرمی. (از تقسیم وزن شکر بر حسب گرم به ۴ تعداد پیمانه ۵ گرمی به دست می‌آید) ولی اخیراً مصرف شکر و فرآورده های آن در میان آمریکایی‌ها به حدود روزانه ۲۰ پیمانه ۵ گرمی افزایش یافته است.

برای اطلاع از قیمت شکر عمده سفید و قهوه ای با ما ما همراه شوید…


عرضه کننده:
علی حاجی پور
تلفن تماس:
۰۹۱۶۹۹۸۹۵۳۴
۰۹۳۸۷۸۰۲۱۱۰
ایمیل:

persian.sugarmarket@gmail.com

کانال تلگرام: t.me/sugarmarket
پاسخگویی ۸ صبح تا ۸ شب
قیمتها در کانال تلگرام درج شده اند،لطفاً فقط برای خرید و ثبت سفارش تماس بگیرید
برچسب ها
یک قدم تا کارآفرینی

علی حاجی پور

ساکن خوزستان، شهرستان شوشتر تحصیلات: لیسانس مدیریت صنعتی، فوق لیسانس مدیریت اجرایی(EMBA) گواهینامه مدیریت استراتژیک از دانشگاه تهران گواهینامه مدیریتی از موسسه آموزش عالی بهار

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن